Αρχική > ΣΔΥ > Επικοινωνία

Επικοινωνία

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου απευθύνεται σε όλους του συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να τρέξουν για υγεία, για αναψυχή, για ψυχαγωγία, για τη χαρά της συμμετοχής και της προσπάθειας για όσο θέλουν και όσο μπορούν, έχοντας ως δευτερεύοντα στόχο τις επιδόσεις, ή χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι διακρίσεις.

Η διατήρηση και βελτίωση της υγείας καθώς και της ποιότητας ζωής των ασκουμένων (χωρίς να φτάνουμε στα όρια της ανθρώπινης αντοχής) και η ανάπτυξη καλύτερης σχέσης του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον αποτελούν τους βασικούς στόχους του Σ.Δ.Υ.Β.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας, ή στα γραφεία μας Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως,ή στο Tηλ: 2421071770 κ.Κώστας Κυριαζής.

Επίσης στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, Τηλ: 24210235323 , ή στο facebook.com/sdyvolou

Επίσης στη σελίδα του Ημιμαραθωνίου Βόλου στο facebook.com/Volos-Half-Marathon

Σύνθημά μας πάντα είναι:   ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.   Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής.