Αρχική > ΣΔΥ > Αγώνες > Ο ΣΔΥ Βόλου στο Βόλος Βίκος Street Relays 2015 (1 Νοε)

Ο ΣΔΥ Βόλου στο Βόλος Βίκος Street Relays 2015 (1 Νοε)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 1 Νοεμβρίου ο μεγάλος αγώνας Βίκος Street Relays, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς υπήρξε πλήθος συμμετοχών, και πάνω από όλα, ενισχύθηκε το σωματείο ατόμων με κινητικά προβλήματα “Ιππόκαμπος” ενώ δόθηκε σε όλους το τόσο αναγκαίο κοινωνικό μήνυμα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου όπως πάντα ήταν παρών, και κατέβασε περισσότερες από 15 ομάδες σκυταλοδρομίας τόσο στους αγώνες 2Χ4000 μέτρα και 4Χ2000 μέτρα, όσο και στους αγώνες παιδιών 4Χ50 και 4Χ100 μέτρα που ακολούθησαν. Επίσης τα μέλη και ο σύλλογος βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα.

Σημαντική στιγμή για την ομάδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου αποτέλεσε η συμμετοχή με την ομάδα μας της Κύπριας παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ελένης Πρατσή, που κέρδισε δύο φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου Νεανίδων, στο Ντουμπάϊ το 2010 και στη Σόφια το 2011, ενώ έχει και πλήθος άλλων διακρίσεων στη κολύμβηση, το τρέξιμο και το δίαθλο. Στον χθεσινό αγώνα Relays κατέλαβε τη πρώτη θέση στη γενική (όπως βέβαια και στη μεικτή) κατάταξη των 2Χ4000 μέτρων, έχοντας συναθλητή τον επίσης μέλος του συλλόγου μας Κώστα Παλάντζα.

Επίσης ο αθλητής του συλλόγου μας και του ΝΟΒ Αργοναύτες Μιχάλης Κυριαζής, έχοντας συναθλητές τους Γιώργο Στάμο, Αναστασία Βόντζου, Διονύση Λαδόπουλο, κατέλαβε τη πρώτη θέση στη κατάταξη του μεικτού αγώνα 2Χ4000 μέτρα.

Φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/…

Αποτελέσματα: http://www.runningnews.gr/item.php?id=24098

Βίντεο από σταθερή κάμερα: https://youtu.be/cd86UG5Ohs0
Βίντεο από τον Χρήστο Γούση: https://www.youtube.com/watch?v=d9DJHN3LBQw
70 φωτογραφίες και εδώ: http://www.goalpost.gr/index.php…

relays2015a relays2015b