Αρχική > ΣΔΥ > Αγώνες > Κοπή πίτας ΣΔΥ Βόλου (13/02/2015)

Κοπή πίτας ΣΔΥ Βόλου (13/02/2015)

25 χρόνια έκλεισε από την ίδρυσή του ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου, και γιόρτασε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με την καθιερωμένη κοπή πίτας με τα μέλη του και βαδίζοντας ολοταχώς στον 26ο χρόνο.

Δεκάδες ήταν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΔΥ Βόλου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και διασκέδασαν, ενώ επίσης το παρόν έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και μέλος του ΣΔΥΒ κ.Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ.Νίκος Γούλας, και ο πρόεδρος του γειτονικού φίλου σωματείου του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας κ.Αποστόλης Γούλας. Η πίτα ήταν προσφορά του μέλους του Συλλόγου κας.Παπαχρήστου Ευαγγελίας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Κυριαζής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους.


Για τις επιτυχίες που σημειώνουν εδώ και πολλά χρόνια και για τη στήριξη του συλλόγου, τιμήθηκαν οι αθλητές Πανόπουλος Ζαφείρης, Γιαννούλας Αχιλλέας, Κοντογιάννης Θανάσης, Γεραμπίνης Παναγιώτης. Για τη πολυετή εθελοντική προσφορά του στον αθλητισμό βραβεύτηκε ο λάτρης του αθλητισμού, Χρήστος Γούσης.

Ο ΣΔΥ Βόλου και τη χρονιά που πέρασε συμμετείχε σε πλήθος αγώνων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ακόμη και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα διοργάνωσε και υποστήριξε πολλούς αγώνες στον Νομό μας, φέρνοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα στη περιοχή και ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό. Επίσης συνεργάσθηκε με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τον Δήμο Βόλου, το Δήμο Ρήγα Φεραίου, και τους Δήμους Ν.Πηλίου, Α.Πηλίου. Παράλληλα ενίσχυσε το φιλανθρωπικό έργο, πετυχαίνοντας μάλιστα σε συνεργασία με την ΕΟΣΛΜΑ-Υ τη χορηγία σημαντικού ποσού στη Φλόγα Βόλου, μέσω αγώνων πανελλαδικά και από τον Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο Σύλλογος εύχεται αθλητικές επιτυχίες σε όλους, και στο 2015 να εκπληρωθούν οι στόχοι των μελών.

Φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/se….

Τα δύο βίντεο: http://youtu.be/hWQNz2ADMtg


http://youtu.be/CpKGxL3Xfvo


Δημοσιεύσεις:

http://www.goalpost.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=42567%3Aeikosipentaxronos-kai-panta-dynatos-o-sdyv-photos&Itemid=1373


www.myvolos.net/archives/54804


http://e-volos.gr/el/topika_1/me_megali_epituxia_pragmatopoii8ike_i_kopi_pitas_tou_sdy_bolou.html

kopipitas2015