Αρχική > ΣΔΥ > Αγώνες > Δεσκάτη, Γύρος Πηνειού, Βεγορίτιδα (21-22/05/ 2016)

Δεσκάτη, Γύρος Πηνειού, Βεγορίτιδα (21-22/05/ 2016)

Νέες επιτυχίες για τον αθλητή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Αλέξη Παπαλεξίου, ο οποίος το Σάββατο και τη Κυριακή ήταν ο νικητής της γενικής κατάταξης σε δύο αγώνες δρόμου που έγιναν στη Δεσκάτη Γερβενών και τη Λάρισα.

Το Σάββατο το πρωί ο Αλέξης Παπαλεξίου τερμάτισε πρώτος στα 10 χιλιόμετρα του Run Deskati – Κωνσταντίνεια 2016, ενώ τη Κυριακή ήταν νικητής και στο «Τρέχουμε στον Πηνειό», στα 4 χιλιόμετρα. Σημειώνεται επίσης ότι ο Αλέξης Παπαλεξίου τη Πέμπτη έτρεξε συμβολικά 12 χιλιόμετρα στον φιλανθρωπικό αγώνα 3o Τρέξε Χωρίς Τερματισμό που γίνεται στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τα συνολικά χιλιόμετρα που διανύει ο κάθε συμμετέχοντας μετατρέπονται σε ευρώ από τους χορηγούς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη κοινωφελών ιδρυμάτων.

 

Οι συμμετοχές και οι διακρίσεις συνεχίστηκαν για τον ΣΔΥ Βόλου και στον 6ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λίμνης Βεγορίτιδας που έγινε το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου. Στον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων, τη 2η θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Αμβρόσιος Δημητριάδης με χρόνο 18’57. Τέλος, και δεύτερη συμμετοχή υπήρξε για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου το Σάββατο στη Δεσκάτη, καθώς τον αγώνα ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Μάκης Κοσμίδης.

may2016