Αρχική > ΣΔΥ > Αγώνες > Κοπή πίτας ΣΔΥ Βόλου (15 Ιαν 2016)

Κοπή πίτας ΣΔΥ Βόλου (15 Ιαν 2016)

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό κατάστημα του Βόλου, όπου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου έκοψε τη πίτα του, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο τις δράσεις της νέας χρονιάς στην οποία αναμένεται να έχει πλήθος δραστηριοτήτων, περισσότερων από ποτέ.

Το παρόν έδωσαν η Αντιπεριφεριάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.Γιώργος Βλιώρας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Γιώργος Καλτσογιάννης, σύσσωμο το προεδρείο του ΣΔΥ Βόλου, δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου. Κάθε χρόνο τα νέα μέλη που εντάσσονται στον σύλλογο και ακολουθούν τις δραστηριότητές του αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, με συνέπεια στη κοπή της πίτας τη Παρασκευή οι παρευρισκόμενοι να ήταν περισσότεροι από ποτέ.

Η κα Κολυνδρίνη έκοψε τη πίτα, ενώ συνεχάρη τον σύλλογο και τα μέλη του, που γίνονται υγιή πρότυπα για όλους. Αναφερόμενη στη Περιφέρεια Θεσσαλίας, εγγυήθηκε ότι πάντα θα είναι αρωγός στις δράσεις του συλλόγου.

Ο κ.Βλιώρας εγγυήθηκε επίσης ότι και ο Δήμος Βόλου πάντα θα συνδράμει σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα γίνει ανάπλαση στο Αθλητικό Κέντρο, όπου θα μπει σύγχρονος τάπητας στον διάδρομο για τρέξιμο, ενώ στο γκαζόν θα δημιουργηθεί πρότυπο υπαίθριο γυμναστήριο με βάρη και όργανα γυμναστικής, που θα είναι διαθέσιμα και δωρεάν όλο το 24ωρο κάθε ημέρα στο κοινό.

Ο κ.Καλτσογιάννης που είναι και μέλος του ΣΔΥ Βόλου συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες, συνεχάρη άπαντες και μίλησε για τις νέες ιδέες για διοργάνωση αγώνων δρόμου.

Ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου κ.Κώστας Κυριαζής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και αναφέρθηκε στον 2ο Ημιμαραθώνιο Βόλου που θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου το απόγευμα ακόμη πιο ανανεωμένος, και που αναμένεται να έχει πλήθος συμμετοχών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, κάτι που θα ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό της Μαγνησίας.

Ο κ.Σπύρος Τρύφωνος, μέλος του ΣΔΥΒ και υπεύθυνος της αποστολής του συλλόγου που θα πάει στη Κύπρο από τις 7 ως τις 10 Απριλίου για τον Μαραθώνιο Λεμεσού και τους παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων και Ημιμαραθώνιο, εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την οργάνωση της αποστολής.

Δέκα ήταν τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου που βραβεύτηκαν αυτή τη χρονιά για τη διαχρονική προσφορά τους στον αθλητισμό και τον σύλλογο. Η αρχή έγινε με τον Θάνο Γουλομήτρο ο οποίος αποτελεί φαινόμενο καθώς ενώ έφηβος ήταν πρωταθλητής στα 100 μέτρα, έφτασε τον Σεπτέμβριο να τερματίσει σε αγώνα εκ διαμέτρου αντίθετης απόστασης, το ιστορικό Σπάρταθλον απόστασης 246 χιλιομέτρων.

goulomitros

 

 

 

 

 

 

 

Κατόπιν βραβεύτηκε ο Απόστολος Χατζηκυριάκος, γιατρός του ΣΔΥ Βόλου, που επί δεκαετίες τρέχει με τον ΣΔΥΒ σε Μαραθωνίους και σε αγώνες όλων των αποστάσεων.

hkyriakos

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε η Ασπασία-Ειρήνη Μανταλιανού, για την αξιέπαινη προσπάθειά της να τερματίσει τον Νοέμβριο τον πρώτο της Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 42.195 μέτρων, μετά από εντατική προετοιμασία.

mantalianou

 

 

 

 

 

 

 

Ο Σπύρος Τρύφωνος ήταν ο επόμενος που βραβεύτηκε, ο οποίος όχι μόνο συμμετέχει ανελλιπώς στις δράσεις του συλλόγου, αλλά έχει αναλάβει και οργανωτικό ρόλο, καθώς από το κατάστημά του Aspirina υποδέχεται και εξυπηρετεί τα μέλη του ΣΔΥΒ για οποιοδήποτε θέμα του συλλόγου χρειάζεται, ενώ οργανώνει δράσεις του ΣΔΥ Βόλου.

tryfonos

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια τιμήθηκε ο Σάκης Κράβαρης, ο οποίος συμμετέχει όχι μόνο σε αγώνες δρόμου, αλλά και σε αγώνες βουνού ανά την Ελλάδα εκπροσωπώντας τον σύλλογο και τη πόλη μας.

kravaris

 

 

 

 

 

 

 

Ύστερα βραβεύτηκε ο Κώστας Κοτρώνης, που επίσης δίνει σημαντικό παρόν σε κάθε αγώνα και αποστολή του ΣΔΥ Βόλου, ενώ τερματίζει ανελλιπώς τον Μαραθώνιο της Αθήνας, και άλλων πόλεων.

kotronis

 

 

 

 

 

 

 

Η 7η κατά σειρά βράβευση ήταν στην Εμμανουέλα Μανούσου, η οποία μέσα από τον αθλητισμό και συμμετέχοντας στους αγώνες που συμμετέχει ο ΣΔΥΒ, άλλαξε τη ζωή της και κατάφερε να διακόψει το κάπνισμα μετά από 18 χρόνια από τη στιγμή που το ξεκίνησε.

manousou

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε μια ξεχωριστή βράβευση, της Κύπριας δις Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Νεανίδων στο Δίαθλο Ελένης Πρατσή, η οποία τους τελευταίους μήνες σπουδάζει στον Βόλο, εντάχθηκε στον ΣΔΥ Βόλου, έτρεξε σε πολλούς αγώνες με τον σύλλογο κερδίζοντας αρκετούς από αυτούς. Σύντομα η αθλήτρια θα συνεχίσει τις σπουδές της στη Κύπρο, αλλά πάντα θα εκπροσωπεί και θα τιμά τον ΣΔΥΒ συμμετέχοντας με το όνομά του σε σημαντικούς αγώνες δρόμου, αρχής γενομένης από τον Μαραθώνιο Λεμεσού όπου θα κατέβει πολυπληθής ομάδα του συλλόγου. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου της εύχεται καλή ολοκλήρωση των σπουδών!

pratsi

 

 

 

 

 

 

 

 

Σειρά για την επόμενη βράβευση στον Νίκο Μαλάτο, τον αθλητή ΑμεΑ που επί δεκαετίες κατεβαίνει και συμμετέχει σε κάθε αγώνα που διοργανώνει ο σύλλογος, όπως και σε αποστολές του σε άλλες πόλεις.

malatos

 

 

 

 

 

 

 

Οι βραβεύσεις έκλεισαν με τον Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος τρέχει επί χρόνια σε αγώνες δρόμου και βουνού με τα χρώματα του συλλόγου, ενώ είναι και χειμερινός κολυμβητής. Σε όλους τους βραβευθέντες δόθηκε και ένα πρωτότυπο δίπλωμα, προσφορά του Παντελή Σάμιου.

oikononoy

 

 

 

 

 

 

 

Μεγαλύτερος σε ηλικία παρευρισκόμενος ήταν ο 80χρονος Δημήτρης Κοντογιάννης, ο οποίος επί δεκαετίες τρέχει σε αγώνες όλων των αποστάσεων με τον ΣΔΥΒ, και εξακολουθεί και το κάνει και τώρα! Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση και τα άτομα με προβλήματα όρασης Θρασύβουλος Θεοδωρακόπουλος και Παρασκευή Θεοδωρακοπούλου.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Λεωνίδας Παπαχρήστος στον οποίο έπεσε το φλουρί και κέρδισε δωροεπιταγή 70 ευρώ από το κατάστημα Adidas Βόλου. Η βασιλόπιτα όπως πάντα, ήταν προσφορά της Ευαγγελίας Παπαχρήστου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας εύχεται Καλή Χρονιά, και τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο για το 2016 !

Όλες οι φωτογραφίες: https://www.facebook.com/medi…

Και το βίντεο από την εκδήλωση: https://www.youtube.com/watch?v=xawYwfBP7go

kopipitas2016b2016_01_18_thessalia, sel.20taxydromos

kopipitas2016