Όλες οι πληροφορίες για τα μέλη του ΣΔΥΒ για τη συμμετοχή στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Όλες οι πληροφορίες για τα μέλη του ΣΔΥΒ για τη συμμετοχή στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
Ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας είναι προ των πυλών! Σε αυτό το θέμα θα παρουσιάζουμε με συνεχείς ανανεώσεις κάθε θέμα που αφορά την εκδρομή και τη συμμετοχή των μελών του ΣΔΥ Βόλου για τον αγώνα, οδηγίες για τη παραλαβή των πακέτων, κάθε ενημέρωση που θα έχουμε από τη διοργάνωση. Θα πρέπει να επισκέπτεστε πολύ συχνά το θέμα αυτό για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες πληροφορίες. Τυχόν αμέλεια κάποιου αθλητή σε βασικό θέμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συμμετοχή του, ή στην αποστολή.
.
Η συμμετοχή του ΣΔΥ Βόλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντα πρώην προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Κοντογιάννη.
 .
Μετάβαση, αναχώρηση
 .
Η μετάβαση θα γίνει με 2 λεωφορεία στις 8.30 το πρωί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από το Δημαρχείο. Καλούνται οι αθλητές να βρίσκονται εκεί από τις 8.00 για ομαδική φωτογράφηση και για έγκαιρη αναχώρηση. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για το λεωφορείο, όχι όμως για ξενοδοχείο.
Η επιστροφή θα γίνει για το 1ο λεωφορείο με 50 άτομα στις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής 12 Νοεμβρίου από χώρο που θα ανακοινωθεί (θα προστεθεί στο παρόν θέμα). Το 2ο λεωφορείο θα αναχωρήσει μόλις θα έχουν τερματίσει και ετοιμαστεί όλοι οι αθλητές του Μαραθωνίου.
 .

Παραλαβή πακέτου από τον αθλητή, ή από άλλον αθλητή, ή αλλαγή ονόματος

.
Ο ΣΔΥ Βόλου επισημαίνει στα μέλη του προς αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων, ότι η διοργάνωση παραδίδει το πακέτο συμετοχής σε κάθε αθλητή αυστηρά προσωπικά. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν θα μπορεί να πάει στην Έκθεση για να πάρει τον αριθμό του, ή δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στον αγώνα και θέλει να πάρει το πακέτο, οφείλει να φροντίσει να βρεί ο ίδιος άλλον αθλητή που θα του έχει δώσει φωτοτυπία της ταυτότητάς του και του μέιλ με τον αριθμό συμμετοχής ώστε να το παραλάβει, αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ από τη διοργάνωση. Αυτονόητο επίσης είναι ότι και όσοι θα παραλάβουν το δικό τους πακέτο θα πρέπει να έχουν τη ταυτότητά τους, αλλιώς δεν θα τους παραδίδεται από τη διοργάνωση. Επισημαίνεται ότι τα μέλη του ΔΣ του ΣΔΥ Βόλου λόγω φόρτου εργασίας και της τεράστιας αναμονής στο κέντρο επίλυσης προβλημάτων στην Έκθεση, δεν θα αναλάβουν σε καμμία περίπτωση τη παραλαβή πακέτου ή διόρθωση προβλήματος για αθλητή που θα προκύψει από αμέλειά του και δεν θα τηρήσει τα προαναφερόμενα. Περισσότερες πληροφορίες για τη πλήρη διαδικασία που ορίζει η διοργάνωση μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/registration-gr/general-registration-terms-gr
 .
Αριθμοί συμμετοχής

 .

Αυτοί είναι οι αριθμοί των αθλητών του ΣΔΥ Βόλου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας: https://www.facebook.com/sdyvolou/posts/1592328474143628 Οι πίνακες βγαίνουν αυτόματα από το σάιτ του αγώνα με αναζήτηση, και έτσι εμφανίζονται αποκλειστικά όσοι έχουν εγγραφεί με τις ομαδικές δηλώσεις. Τυχόν εκρεμότητες σε αλλαγές ονομάτων θα γίνουν στην Έκθεση με αποκλειστική ευθύνη αυτού που δίνει τον αριθμό του και αυτού που πρόκειται να τον πάρει.

 .

Ομαδική φωτογράφηση

 .
Ομαδική φωτογράφηση θα γίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 8.15 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου πριν την αναχώρηση των 2 λεωφορείων. Επίσης ομαδική φωτογράφηση θα γίνει μόλις θα φτάσουμε στην Έκθεση και πριν μπούμε στο κτήριο. Συνεπώς μέχρι τότε τα μέλη καλό είναι να μην απομακρύνονται.
Οι αθλητές του Μαραθωνίου θα φωτογραφηθούν ομαδικά στις 7.30 το πρωί της Κυριακής στην αψίδα εκκίνησης. Ορίζουμε ώρα αρκετά πριν την εκκίνηση καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να παραδώσουμε τις τσάντες.

Οι αθλητές 5 και 10 χιλιομέτρων θα φωτογραφηθούν ομαδικά στις 07.00 και στις 7.45 στη κεντρική αψίδα εκκίνησης του αγώνα 5 και 10 χιλιομέτρων. Μπορούν να βρίσκονται όλοι, ανεξάρτητα από την απόσταση που θα τρέξουν.

Καλούνται οι αθλητές και των 3 αγώνων να φροντίσουν να βρεθούν στις αψίδες για τη φωτογράφηση.

.
Μετάβαση στον Μαραθώνα την ημέρα του αγώνα
Οι αθλητές του ΣΔΥΒ που θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουν όλοι μαζί με το μετρό για να φτάσουν στα λεωφορεία της διοργάνωσης που θα αναχωρούν για τον Μαραθώνα. Θα φροντίσουν να μπούνε όλοι στο ίδιο λεωφορείο. Ένα από τα λεωφορεία της διοργάνωσης, θα μετατραπεί προσωρινά σε ΣΔΥΒ ! Στον Μαραθώνα θα μεταβούν όλοι μαζί προς την αψίδα για τη φωτογράφηση και την ένωση με τους αθλητές του ΣΔΥΒ που θα έχουν έρθει μόνοι τους. Κατόπιν η ομάδα θα χωρίσει για να παραδώσει ο καθένας τη τσάντα του, να κάνει προθέρμανση και να πάρει θέση στο δικό του μπλοκ εκκίνησης.
.
Αναμνηστική τεχνική μπλούζα
 .
Ο ΣΔΥΒ φρόντισε και φέτος, και θα χορηγήσει στους 130 συμμετέχοντες δωρεάν αναμνηστική τεχνική μπλούζα. Παρακαλούνται όλοι να τη φοράνε στις ομαδικές φωτογραφίες, στην επίσκεψη στην Έκθεση, ενώ καλό θα είναι να τρέξουν με αυτή στον αγώνα. Η μπλούζα θα παραδίδεται από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο κατάστημα Aspirina, και κανένας δεν θα πρέπει να ξεχάσει να την έχει μαζί του στην Αθήνα. Επίσης θα δωθούν το Σάββατο πριν την αναχώρηση με τα λεωφορεία, ενώ τα μέλη που δεν θα βρίσκονται στον Βόλο για να πάρουν τη μπλούζα τους, θα τη λάβουν στο ξενοδοχείο που θα μένουμε, το οποίο είναι το Hotel Mirabello 3*, Αγίου Κωνσταντίνου & Γερανίου 49, σε απόσταση 150 μέτρων από το μετρό της Ομόνοιας.
2017_10_25_tshirt_sdyv
 .
Χορηγοί ΣΔΥ Βόλου
Για τις αναμνηστικές τεχνικές μπλούζες χορηγός είναι η ΕΨΑ. Για τη μετάβαση με 2 λεωφορεία το Σαββατοκύριακο του αγώνα σε μειωμένη τιμή χορηγός είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας. Τους ευχαριστούμε αμφότερους, τόσο για τη χορηγία τους τους και αυτή τη φορά, όσο και για τη προσφορά τους σε όλες τις εκδηλώσεις και διοργανώσεις του ΣΔΥ Βόλου!
2017_10 25_epsa
2017_10_25_logoktelgreen_350
.

Η σελίδα του αγώνα

.

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα του αγώνα και μπορείτε να ενημερώνεστε επίσημα για οτιδήποτε θέλετε http://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/. Αυτή είναι η σελίδα στο facebook και μπορείτε να βλέπετε κάθε ανακοίνωση: https://www.facebook.com/athensclassicmarathon

.

To Επίσημο ATHENS MARATHON APP

Όλες οι πληροφορίες εδώ: http://runningnews.gr/item.php?id=33724

.

Δωρεάν εισητήρια από την Aegean σε όσους τερματίσουν ταυτόχρονα με άφιξη πτήσης

Μπορείτε να γραφτείτε εδώ: https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/marathon-2017/?utm_source=facebook&utm_medium=paid_social&utm_campaign=marathonios_gr_post

.

Αναμνηστικό βίντεο ΣΔΥ Βόλου

.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα επιμεληθούμε βίντεο για τη συμμετοχή των αθλητών, ενώ θα συμπεριλαμβάνονται και φωτογραφίες. Οι δρομείς εντός λίγων ημερών μετά τον αγώνα μπορούν να στείλουν στον ΣΔΥΒ προσωπικές φωτογραφίες-βίντεο, υλικό που θα βρούνε ή θα αγοράσουν, για να συμπεριληφθεί στο ομαδικό βίντεο. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το περσινό:

 

Καλό αγώνα σε όλους, όλοι να απολαύσουμε κάθε στιγμή το Σαββατοκύριακο των αγώνων!