Εγγραφές – εκδρομές ΣΔΥ Βόλου για πλήθος προσεχών αγώνων

Εγγραφές – εκδρομές ΣΔΥ Βόλου για πλήθος προσεχών αγώνων

Σε αυτό το θέμα θα γράφουμε πάντα τις πληροφορίες για όλες τις προσεχείς εγγραφές του ΣΔΥΒ για τους αγώνες που θα έχουμε μαζική συμμετοχή. Θα αφαιρούνται οι αγώνες που έγιναν και θα προστίθενται νέοι αγώνες που θα γίνουν, συνεπώς το λινκ θα είναι μόνιμο και πάντα ανανεωμένο.

 .
Σε αγώνες που θα διοργανωθούν το προσεχές διάστημα από σωματεία της Ομοσπονδίας ανά την Ελλάδα θα δώσει το παρών ο ΣΔΥ Βόλου. Οι σύλλογοι έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα για τη διοργάνωση αγώνων στην Ελλάδα, παρά το φαινόμενο αυτό να το κάνουν και σωματεία άλλων αθλημάτων ή ιδιώτες, κάτι που θα πρέπει να σταματήσει για τη προστασία του αθλήματος όπως συμβαίνει και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα που μόνο η Ομοσπονδία του διοργανώνει αγώνες όπως προβλέπει και ο κανονισμός της ΓΓΑ.
Τα μέλη του ΣΔΥΒ θα μετέχουν σε όλους τους αγώνες που διοργανώνονται από σωματεία της Ομοσπονδίας.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523 και θα είναι έγκυρες μόνο με την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας. Παρακαλούμε τα μέλη να γραφτούν έγκαιρα στους αγώνες που ενδιαφέρονται, καθώς μετά τις ημερομηνίες που ορίζονται για τον κάθε ένα οι εγγραφές θα είναι αδύνατες. Οι κυριότεροι προσεχείς αγώνες είναι:

24 Μαρτίου (Σάββατο, απόγευμα) Run Greece Λάρισα 10 και 5 χιλιόμετρα. Ποσό συμμετοχής 5 ευρώ ανεξαρτήτως αγώνα. Λήξη εγγραφών 19 Μαρτίου. Θα γίνει και παιδικός αγώνας (δωρεάν συμμετοχή). Οι εγγραφές από τον ΣΔΥ Βόλου ολοκληρώθηκαν.

1 Απριλίου 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» και αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων. Ποσό συμμετοχής 15 – 8 – 8 ευρώ αντίστοιχα (ενισχυμένο πακέτο 40 – 33 – 33 ευρώ, πλήρες πακέτο 65 – 58 – 58 ευρώ). Προσοχή: οι εγγραφές λήγουν πολύ νωρίς, τη Παρασκευή 2 Μαρτίου. Θα γίνουν και παιδικοί αγώνες (δωρεάν συμμετοχή). Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν.

14 Απριλίου (Σάββατο) Lamia Night & Run. Αγώνες 10 χιλιομέτρων, 4.600μ, και σκτάλη 2Χ5χλμ. Ποσό συμμετοχής ανά άτομο 10, 5 και 5 ευρώ αντίστοιχα. Λήξη εγγραφών: λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.

21 Απριλίου (Σάββατο) 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου μαζί με τον παράλληλο 25ο Δρόμο Υγείας 5 χιλιομέτρων και τον παιδικό αγώνα 500 μέτρων. Προκήρυξη – εγγραφές: http://www.voloshalfmarathon.gr/prokiryxi-engrafes-4os/

6 Μαΐου 9ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου Λάρισα 10 και 3 χιλιόμετρα, και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων. Λήξη εγγραφών Τετάρτη 25 Απριλίου. Ποσό συμμετοχής 5 ευρώ (10χλμ, 3χλμ). Ο παιδικός αγώνας δωρεάν.

20 Μαΐου Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσα 10 και 5χλμ. Συμμετοχή δωρεάν, λήξη εγγραφών μία βδομάδα πριν τον αγώνα.

Ημερομηνίες αγώνων που δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι ομαδικές εγγραφές:

29 Απριλίου Plastira’s Lake Trail Race 20 και 10 χιλιόμετρα. Οι εγγραφές θα ανοίξουν προσεχώς.

27 Μαΐου Alonnisos Challenge. Οι εγγραφές θα ανοίξουν προσεχώς, ενώ θα γίνει εκδρομή από τον ΣΔΥΒ σε συνδυασμό με το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος.

13 Οκτωβρίου (Σάββατο) 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και αγώνας 5 χιλιομέτρων.

Στις 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, και οι εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στο τέλος Απριλίου.

Και στο εξωτερικό

Ο ΣΔΥ Βόλου προγραμματίζει μεγάλη 3ημερη ή 4ημερη στη Βουδαπέστη για το 32ο wizz air Budapest Half Marathon που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Θα γίνουν Ημιμαραθώνιος και αγώνες σκυτάλης Ημιμαραθωνίου. Οι λεπτομέρειες για την εκδρομή θα ανακοινωθούν κατόπιν συμφωνίας με ταξιδιωτικό γραφείο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώνουν από τώρα την επιθυμία για την εκδρομή χωρίς να δεσμεύονται, στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523.

Ορίστηκαν επίσης οι ημερομηνίες για όλους τους αγώνες που θα διοργανώσει και θα διοργανώσει ο ΣΔΥΒ μέσα στο 2018. Ανάμεσά τους και ένας νέος αγώνας, ο Historic Run θα γίνει σε συνεργασία με το Μουσείο Τσαλαπάτα στις 30 Σεπτεμβρίου. Απόσταση 5 χιλιόμετρα με εκκίνηση από το Μουσείο και διαδρομή προς αρχαιολογικό χώρο Πευκακίων. Συμμετοχή δωρεάν, ενώ επίσης θα υπάρχουν ομιλίες, ξενάγηση κ.α.

Στις 21 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου μαζί με τον παράλληλο 25ο Δρόμο Υγείας 5 χιλιομέτρων και τον παιδικό αγώνα 500 μέτρων. Προκήρυξη – εγγραφές: http://www.voloshalfmarathon.gr/prokiryxi-engrafes-4os/

Ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου από τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί, τον ΣΔΥ Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού.

Η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή, το 6ο Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ, θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. Με ποσό συμμετοχής 3 ευρώ που πηγαίνει απευθείας στη Φλόγα, χωρίς το παραμικρό έξοδο ώστε να υπάρχουν κρατήσεις, με απόσταση μόλις 2 χιλιόμετρα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από ενός μέχρι 101 ετών, η παραλία του Βόλου πλημμυρίζει κάθε χρόνο από χιλιάδες πολίτες και η Φλόγα λαμβάνει σημαντική βοήθεια. Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου,ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»  και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους.

Υποστηρικτής στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes» που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Αλμυρού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα είναι ο ΣΔΥ Βόλου.

O 4ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Βόλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Δ/σης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη την Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τους αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ καθώς και 1000 και 500 μέτρων για παιδιά.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ο Βόλος θα γιορτάσει με το 3ο Volos Santa Run. Ο ΣΔΥ Βόλου θα υποστηρίξει επίσης τους αγώνες στη Μαγνησία με τους οποίους συνεργάζεται και ακολουθούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές της Ομοσπονδίας.