Εγγραφές – εκδρομές ΣΔΥ Βόλου για πλήθος προσεχών αγώνων

Εγγραφές – εκδρομές ΣΔΥ Βόλου για πλήθος προσεχών αγώνων

Σε αυτό το θέμα θα γράφουμε πάντα τις πληροφορίες για όλες τις προσεχείς εγγραφές του ΣΔΥΒ για τους αγώνες που θα έχουμε μαζική συμμετοχή. Θα αφαιρούνται οι αγώνες που έγιναν και θα προστίθενται νέοι αγώνες που θα γίνουν, συνεπώς το λινκ θα είναι μόνιμο και πάντα ανανεωμένο.

 .
Σε αγώνες που θα διοργανωθούν το προσεχές διάστημα από σωματεία της Ομοσπονδίας ανά την Ελλάδα θα δώσει το παρών ο ΣΔΥ Βόλου. Οι σύλλογοι έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα για τη διοργάνωση αγώνων στην Ελλάδα, παρά το φαινόμενο αυτό να το κάνουν και σωματεία άλλων αθλημάτων ή ιδιώτες, κάτι που θα πρέπει να σταματήσει για τη προστασία του αθλήματος όπως συμβαίνει και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα που μόνο η Ομοσπονδία του διοργανώνει αγώνες όπως προβλέπει και ο κανονισμός της ΓΓΑ.
Τα μέλη του ΣΔΥΒ θα μετέχουν σε όλους τους αγώνες που διοργανώνονται από σωματεία της Ομοσπονδίας.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523 και θα είναι έγκυρες μόνο με την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας. Παρακαλούμε τα μέλη να γραφτούν έγκαιρα στους αγώνες που ενδιαφέρονται, καθώς μετά τις ημερομηνίες που ορίζονται για τον κάθε ένα οι εγγραφές θα είναι αδύνατες. Οι κυριότεροι προσεχείς αγώνες είναι:

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη και άνοιξαν οι εγγραφές για τον 4ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών

Ο 4ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών προγραμματίστηκε να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου με αγώνες αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων, και επίσης με παιδική διαδρομή 500 μέτρων. Στο λινκ http://www.voloshalfmarathon.gr/4os-agonas-dromou-kalon-neron-prokiryxi-engrafes/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τη προκήρυξη και να κάνουν την εγγραφή. Σημειώνεται ότι όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται απευθείας στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου .

Όλοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Περισσότερα εδώ: 155 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου θα καταρρίψουν κάθε ρεκόρ με τη συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ημερομηνίες αγώνων που δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι ομαδικές εγγραφές:

23 Σεπτεμβρίου 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 και 10χλμ (μια μέρα πριν και αγώνας 5χλμ)

13 Οκτωβρίου (Σάββατο) 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και αγώνας 5 χιλιομέτρων.

Ορίστηκαν επίσης οι ημερομηνίες για όλους τους αγώνες που θα διοργανώσει και θα διοργανώσει ο ΣΔΥΒ μέσα στο 2018. Ανάμεσά τους και ένας νέος αγώνας, ο Historic Run θα γίνει σε συνεργασία με το Μουσείο Τσαλαπάτα στις 30 Σεπτεμβρίου. Απόσταση 5 χιλιόμετρα με εκκίνηση από το Μουσείο και διαδρομή προς αρχαιολογικό χώρο Πευκακίων. Συμμετοχή δωρεάν, ενώ επίσης θα υπάρχουν ομιλίες, ξενάγηση κ.α.

Η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή, το 6ο Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ, θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. Με ποσό συμμετοχής 3 ευρώ που πηγαίνει απευθείας στη Φλόγα, χωρίς το παραμικρό έξοδο ώστε να υπάρχουν κρατήσεις, με απόσταση μόλις 2 χιλιόμετρα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από ενός μέχρι 101 ετών, η παραλία του Βόλου πλημμυρίζει κάθε χρόνο από χιλιάδες πολίτες και η Φλόγα λαμβάνει σημαντική βοήθεια. Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»  και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους.

Υποστηρικτής στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes» που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Αλμυρού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα είναι ο ΣΔΥ Βόλου.

Στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει ο 18ος Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου.

O 4ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Βόλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Δ/σης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη την Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τους αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ καθώς και 1000 και 500 μέτρων για παιδιά.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ο Βόλος θα γιορτάσει με το 3ο Volos Santa Run. Ο ΣΔΥ Βόλου θα υποστηρίξει επίσης τους αγώνες στη Μαγνησία με τους οποίους συνεργάζεται και ακολουθούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές της Ομοσπονδίας.

Επίσης ο 5ος Ημιμαραθώνιος Βόλου / 26ος Δρόμος Υγείας 2019 προγραμματίστηκε για το Σάββατο 13 Απριλίου του επόμενου έτους. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες: http://www.voloshalfmarathon.gr/o-5os-imimarathonios-volou-26os-dromos-ygias-oristike-gia-to-savvato-13-apriliou-2019/ Η ετοιμασία ήδη ξεκίνησε ώστε με τη συλλογική προσπάθεια να προσφέρουμε έναν αγώνα υψηλότατων προδιαγραφών, κάθε χρόνο ακόμη καλύτερο από τον προηγούμενο!

Ο προγραμματισμός του ΣΔΥΒ δεν σταματά εδώ, και έτσι ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού προγραμματίστηκε από τώρα, για το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.