2ο Volos Santa Run, και Εγγραφές ΣΔΥ Βόλου για τους προσεχείς αγώνες

2ο Volos Santa Run, και Εγγραφές ΣΔΥ Βόλου για τους προσεχείς αγώνες

Σε αυτό το θέμα θα γράφουμε πάντα τις πληροφορίες για όλες τις προσεχείς εγγραφές του ΣΔΥΒ για τους αγώνες που θα έχουμε μαζική συμμετοχή. Θα αφαιρούνται οι αγώνες που έγιναν και θα προστίθενται νέοι αγώνες που θα γίνουν, συνεπώς το λινκ θα είναι μόνιμο και πάντα ανανεωμένο.

.

Στις 29 Δεκεμβρίου θα γίνει το 2ο Volos Santa Run. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και η πιο απλή διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, από ενός μέχρι 101 ετών! Το Volos Santa Run θα διαφέρει από οποιονδήποτε άλλο αγώνα δρόμου, καθώς όχι μόνο δεν θα υπάρχει συναγωνισμός και αποτελέσματα, αλλά όλοι θα περπατήσουμε και θα τρέξουμε μαζί στην εορταστική πορεία. Όλες οι πληροφορίες εδώ: http://www.voloshalfmarathon.gr/2o-volos-santa-run-2017/
 .
Σε αγώνες που θα διοργανωθούν το προσεχές διάστημα από σωματεία της Ομοσπονδίας ανά την Ελλάδα θα δώσει το παρών ο ΣΔΥ Βόλου. Οι σύλλογοι έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα για τη διοργάνωση αγώνων στην Ελλάδα, παρά το φαινόμενο αυτό να το κάνουν και σωματεία άλλων αθλημάτων ή ιδιώτες, κάτι που θα πρέπει να σταματήσει για τη προστασία του αθλήματος όπως συμβαίνει και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα που μόνο η Ομοσπονδία του διοργανώνει αγώνες όπως προβλέπει και ο κανονισμός της ΓΓΑ.
Τα μέλη του ΣΔΥΒ θα μετέχουν σε όλους τους αγώνες διοργανώνονται από σωματεία της Ομοσπονδίας ως το τέλος του έτους, ενώ νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξει προσεχώς για τις συμμετοχές στους αγώνες του 2018.