Εγγραφές – εκδρομές ΣΔΥ Βόλου για πλήθος προσεχών αγώνων, τοπικό καλεντάρι

Εγγραφές – εκδρομές ΣΔΥ Βόλου για πλήθος προσεχών αγώνων, τοπικό καλεντάρι

Σε αυτό το θέμα θα γράφουμε πάντα τις πληροφορίες για όλες τις προσεχείς εγγραφές του ΣΔΥΒ για τους αγώνες που θα έχουμε μαζική συμμετοχή. Θα αφαιρούνται οι αγώνες που έγιναν και θα προστίθενται νέοι αγώνες που θα γίνουν, συνεπώς το λινκ θα είναι μόνιμο και πάντα ανανεωμένο.

Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αγώνες, και οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα Aspririna Δημητριάδος 160 καθημερινά ώρες καταστημάτων.

Την ίδια μέρα, 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος Σκιάθου, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των Σποράδων. Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ bit.ly/sktrail2018 Θα γίνουν αγώνες 21 και 10 χιλιομέτρων καθώς και παιδικοί αγώνες, ενώ συμφωνήθηκε με την ακτοπλοική εταιρεία εκπτωτική τιμή για τη μετάβαση-επιστροφή για τους αθλητές και τους συνοδούς. Επίσης η διαμονή προσφέρεται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ενώ μια μέρα πριν τον αγώνα θα γίνει pasta party δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς. Για διευκόλυνση όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να πληρώνουν το ποσό στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη, τηλ.2421023523.

Ένας νέος αγώνας, ο Historic Run θα γίνει σε συνεργασία με το Μουσείο Τσαλαπάτα στις 30 Σεπτεμβρίου. Η προκήρυξη και οι εγγραφές εδώ: 1o Historic Runs 2018

Ο 6ος Αχίλλειος Άθλος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Φαρσάλων θα γίνει την ίδια ημέρα (30 Σεπτεμβρίου) με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους αγώνες (21,1χλμ, 5,2χλμ, παιδικός, και περιπατητική διαδρομή).

Η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή, το 6ο Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ, θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. Με ποσό συμμετοχής 3 ευρώ που πηγαίνει απευθείας στη Φλόγα, χωρίς το παραμικρό έξοδο ώστε να υπάρχουν κρατήσεις, με απόσταση μόλις 2 χιλιόμετρα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από ενός μέχρι 101 ετών, η παραλία του Βόλου πλημμυρίζει κάθε χρόνο από χιλιάδες πολίτες και η Φλόγα λαμβάνει σημαντική βοήθεια. Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»  και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Υποστηρικτής στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού 21Km «AlmyrosCity–ZereliaLakes» & 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5Km που θα γίνει την ίδια μέρα, στις 7 Οκτωβρίου από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Αλμυρού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, είναι ο ΣΔΥ Βόλου. Οι εγγραφές άνοιξαν και γίνονται στα σάιτ www.almyroshalfmarathon.gr και https://www.eosalmyrou.gr/ . Όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλ.2421023523 υπεύθυνος κ.Τρύφωνος. Όσοι βρίσκονται στον Αλμυρό μπορούν να γράφονται στο καφέ Στάκα Μαμ οδός Βόλου 53, τηλ.2422022272, υπεύθυνος κ.Βανικιώτης πρωινές ώρες.

Ανοιξαν οι εγγραφές για τον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων που θα γίνουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου το βράδυ. Το ποσό συμμετοχής είναι 12 και 7 ευρώ για τον κάθε αγώνα αντίστοιχα (ενισχυμένο πακέτο 37 και 32 ευρώ, πλήρες πακέτο 62 και 57 ευρώ). Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν αρκετά νωρίς, και πιο συγκεκριμένα τη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου κατόπιν παράτασης που δόθηκε. Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά κατάστημα Aspririna Δημητριάδος 160.

Την επόμενη, στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει ο 18ος Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως 12 Οκτωβρίου 2018 στο ΚΕΠ Βελεστίνου Τηλ:2425024290, καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: d.feron-magnisias@kep.gov.gr και passgog@gmail.com . Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται επίσης στο κατάστημα Aspirina.

Όλοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Περισσότερα εδώ: 160 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου θα καταρρίψουν κάθε ρεκόρ με τη συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ο Βόλος θα γιορτάσει με το 3ο Volos Santa Run. Ο ΣΔΥ Βόλου θα υποστηρίξει επίσης όλους τους αγώνες στη Μαγνησία που θα ανακοινώνονται.

Όσον αφορά το 2019, κατόπιν συνεδρίασης του ΔΣ του ΣΔΥ Βόλου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου Βόλου / 26ου Δρόμου Υγείας, η οποία είναι η 20η Απριλίου 2019 ημέρα Σάββατο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει η σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες: http://www.voloshalfmarathon.gr/o-5os-imimarathonios-volou-26os-dromos-ygias-oristike-gia-to-savvato-13-apriliou-2019/

Ο προγραμματισμός του ΣΔΥΒ δεν σταματά εδώ, και έτσι ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού προγραμματίστηκε από τώρα, για το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.